2010. május 19., szerda

Kosárfonás a Meskán

Ha valaki szeretné az interneten is árulni a fonott kosarait, akkor az egyik legnagyszerűbb hely erre a meska.hu. Természetesen a vásárolni kívánóknak is kiváló.

Itt ugyanis csakis egyedi, kézzel készült kézműves termékeket lehet árulni, ráadásul az oldal be van járatva, ismerik, szeretik és visszajárnak oda, azok, akik szeretik a hangulatos, sajátos stílussal rendelkező kézműves tárgyakat, ékszereket...stb.

A Meskán az Alkalmazott technikák menüpont alatt kiválaszthatod a Fonás (csuhé, gyékény, stb.) menüpontot és máris láthatod, hogy kedves, ügyes kollégáid milyen szép termékeket árulnak ott.

A fonott termékek árusításával kacérkodó kezdőknek, akik szeretnék kipróbálni, hogy van-e értelme a kosarakat eladásra feltenni az internetre, szeretném figyelmeztetni, hogy az APEH dolgozik ám. Olvassátok el ezt a cikket!

Akik viszont komolyan gondolják, és nem félnek hivatalosan is belevágni a lecsóba, azoknak hasznos lehet az Üzleti tanácsok kezdő művészeti vállalkozók számára című iromány.

Én bízok benne, hogy van értelme fonott kosarat készíteni a saját magunknak okozott örömön túl is, és, hogy vannak, akik megveszik ezeket a szép dolgokat. Terveim szerint egyszer én is szeretnék eljutni arra a szintre, hogy ott árulhassam a termékeimet. Ötletem az van bőven...

Sok sikert, időt és bátorságot kívánok nektek is hozzá!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Most szólj hozzá...