2011. április 29., péntek

Kosárfonás blogtestvérre akadtam!

Mostanában - biztos a tavasz és a rengeteg intéznivaló, stb. miatt - nem jutok a kosárfonás adagomhoz, sajnos még nézelődni sincs időm napközben, erőm pedig este.

Ma azonban gondoltam keresgélek az interneten megint, és találtam is pár érdekes videót, de nem ezért írok most.

Azért írok, mert észrevettem, hogy egyel több követőm van és meg szoktam nézni kik azok. Meglepetésemre Kosár-Art névvel követi a blogot valaki, megörültem, de nem írja ki, hogy van-e blogja, csak, hogy mire íratkozott még fel ezen kívül. De azokon a blogokon tovább keresgélve (bár valószínűleg a nevére rákeresve a gugliban is sikerült volna) megtaláltam őt, mert őt is követte valaki. 8))

Rögtön elolvastam a blogot. Egész friss, idei, nagyon szép és nagyon tetszenek a bejegyzések és a fonott kosarak. Főleg az tetszik, hogy ő profi, mégis blogol.

Aki szereti a kosárfonást annak tetszeni fog a Kosár-Art, ajánlom sok szeretettel mindenkinek, valamint arra buzdítok minden kedves profit és olyan kezdőket, mint én is, hogy blogoljanak bátran, mert ettől alakulhat ki egy jó kis internetes kosárfonó közösség. Csak ki kell tenni a követés gombot oldalra, meg egy saját bloglistát, és máris terjed a kosárfonás webes igéje, megtérítünk minden kacérkodót, új lendületet adhatunk a haladóknak, örömet szerezhetünk a profiknak, hogy lám, van még, akiket érdekel ez a Magyarországon nem eléggé megbecsült, hagyományos, szép, kézműves tevékenység.

Katt ide és nézd meg őt is: Kosár-Art

.

2 megjegyzés:

  1. Hű de jó, hogy volt időd böngészni kicsit! Jó kis blogra akadtál! Kösziiiiiii!!!!!!!

    VálaszTörlés
  2. Mosolyogva és ezúton megköszönve olvastam a profi jelzőt. Igyekszem színes ötleteimmel, meglévő tapasztalataimmal feldobni a kosarakat, kosárfonást szerető olvasó közönséget!

    VálaszTörlés

Most szólj hozzá...