2010. július 18., vasárnap

Kosárfonás linkgyűjtemény

Régtől fogva szeretem nézegetni a kosárfonással kapcsolatos weboldalakat az interneten, tulajdonképpen itt kezdődött minden, vagyis első kis peddignád kosaraim összehegesztésekor is állandóan az internetet böngésztem ötletek és információk után kutatva.

Nagyon kevés hasznos weboldalt találtam akkor még, s gondoltam elkezdek csinálni egy nyilvános kosárfonás linkgyűjteményt, hátha ezzel mások könnyebben megtalálják, amit akarnak.

Így készült el a kosarfonas.linkindito.hu és egy másik - internet-work-ös - kosárfonás linkgyűjtemény. Manapság már nem sűrűn frissítem az oldalakat, ezért, szívesen veszek minden segítséget, illetve a linkgyűjteményekben való megjelenésre kérést.

Ha találtok olyan weboldalt, ami még nem szerepel, és hasznosnak és szépnek találjátok, akkor küldjétek el nekem és beteszem. Több szem többet lát.

A weboldalakat az interneten könnyebben megtalálják, ha mutatnak rájuk hivatkozások más weboldalakról. S minél több, a témába vágó weboldalról mutat ránk link, annál hamarabb megtalálnak a keresők is (pl. Google) a fontos kulcsszavakra (pl. kosárfonás).

Ma pl. ezt találtam, nem ismertem még, nagyon szépnek találom az oldalt és a munkákat is, be is teszem mindkét helyre: Fehér Mihály kosárfonó és fonott bútor készítő, népi iparművész honlapja:

1 megjegyzés:

  1. Fehér Mihály kosárfonó weblapja megváltozott:
    kosarfonas7.webnode.hu

    VálaszTörlés

Most szólj hozzá...